Privacyverklaring : Plug & Play, Alles voor uw computer

m menu image m home m cart

Privacyverklaring

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld. Om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van u nodig. Wij zullen u persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Concreet betekent dit dat wij de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de privacy (gewijzigd door de wet van 11 december 1998 waarmee de Europese richtlijn van 24 oktober 1995 wordt omgezet) naleven.
 

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch alleen u domeinnaam en niet u e-mailadres.

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:
        

 • u e-mailadres, naam, afleveradres en betaalgegevens als u een bestelling plaatst
 • u e-mailadres als u dit aan ons communiceert     
 • u e-mailadres als u hebt aangegeven dat wij u op de hoogte kunnen houden van nieuwe producten en aanbiedingen
 • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd hebt
 • alle informatie met betrekking tot u online aankopen
Deze informatie wordt alleen gebruikt:
 • om de inhoud van onze website te verbeteren
 • om de inhoud en de lay-out van onze pagina's te individualiseren voor elke individuele bezoeken      
 • om u op de hoogte te stellen van updates van onze site       
 • om u later te contacteren voor marketingdoeleinden
De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek).
 
 • om u bij een volgend bezoek aan onze site op de hoogte te stellen van nieuwigheden die u zouden kunnen interesseren
 • om ervoor te zorgen dat u niet herhaaldelijk dezelfde advertenties ontvangt
 • om de inhoud en de presentatie van de site aan te passen op basis van uw browsertype of van andere informatie die door de browser verstuurd wordt

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet die in strijd zijn met onze privacy beleid.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

        Per e-mail: contactformulier
        Per brief: Goudbloemstraat 26 2200 Herentals

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres of u afmelden via de buttons in de mailing.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per telefoon

Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Ons bedrijf kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons huidige privacy-beleid. In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze site de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve u contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.